Iubiți cititori,
Cu bucuria reîntâlnirii prin intermediul acestei cărți minunate, cu mult drag și respect pentru voi care citiți aceste rânduri, doresc să vă salut în numele echipei de redacție.
Au trecut aproape trei ani de când, pe data de 20.01.2020, a avut loc lansarea cărții „Ancorați în credință”. Acest eveniment a fost un prilej de mare bucurie și am fost încurajați de prezența unui număr mare de frați, surori, domni și doamne. Apoi, văzând numărul mare de cărți ce au fost solicitate prin intermediul librăriilor creștine și al bisericilor din țară și din diaspora și, mult mai important, numărul mare de încurajări primite din partea cititorilor, am înțeles că această carte este lucrarea Domnului și că este necesară.
Imediat după apariția primului volum, Dumnezeu ne-a îndemnat să pregătim volumul 2. Așadar, iată-ne ajunși la finalul unei noi călătorii de doi ani și jumatate, în care am avut ocazia să ascultăm mărturiile mai multor oameni ai lui Dumnezeu, în viața cărora Tatăl ceresc a lucrat și a făcut minuni deosebite. Mărturiile acestor frați și surori le găsiți scrise pe paginile acestei cărți.
Dorim să vă mulțmim mult tuturor celor care ne-ați fost alături, v-ați rugat, ați postit și ați lăsat o vorbă bună. Vă asigur că și în 2022 Dumnezeu continuă să lucreze cu aceeași putere în viețile și inimilor celor care sunt sinceri în umblarea lor cu Domnul. Vremurile pe care le trăim sunt vremuri nesigure și schimbatoare, dar Singurul care A FOST, ESTE și VA RAMANE statornic este Tatăl nostru ceresc pentru care merită să trăim în scurta noastră călătorie pe acest pământ.
Prin harul și binecuvântarea Domnului, credem că și volumul 2 va fi o reală încurajare pentru cei ce îl vor citi. Viata este darul Lui Dumnezeu și ne bucurăm ca prin intermediul acestei cărți să puteți citi experiențele minunate de care au avut parte unii oameni ai lui Dumnezeu, ce au trecut prin situații imposibile, când numai Dumnezeu prin Duhul Sfant a lucrat cu mare putere. Domnul să-i binecuvânteze pentru că au acceptat să împărtășească cu noi toți minunile lui Dumnezeu din viața lor.
Nu în ultimul rând Îi suntem profund recunoscători lui Dumnezeu că ne-a purtat de grijă în toate lucrurile și până aici ne-a ajutat. Slavă Lui! El merită toată gloria și tot ce este mai bun!

Coordonator,
Emanuel Vieriu