Carte - Ancorati in credinta - vol 1

Oare mai sunt minuni astăzi? De ce Dumnezeu nu mai lucrează cu așa putere precum în perioada apostolică? Duhul Sfânt a avut o implicare directă doar în primul secol al Bisericii creștine? Toate aceste întrebări îi frământă pe credincioșii sinceri care își doresc o trăire plăcută înaintea lui Dumnezeu.

Această carte cuprinde mărturii din viața unor credincioși care au avut experiențe deosebite prin Duhul Sfânt. Chiar dacă uneori situațiile de viață par imposibile, prin lucrarea Duhului Sfânt cu putere în viața unor oameni, acele situații devin posibile. „Ancorați în credință” este titlul acestei cărți și totodată firul roșu al tuturor mărturiilor cuprinse în această carte.

Cele mai grozave boli, la care nu s-au găsit soluții medicale, pot fi vindecate prin lucrarea Duhului Sfânt în contextul manifestării credinței celor afectați de situație și a slujitorilor lui Dumnezeu ce se implică. Persoanele ce-au ajuns sub influențe străine, pot fi eliberate prin puterea Duhului Sfânt, în Numele Domnului Isus Hristos. „Ungerea cu untdelemn”, așa cum este prezentată în Sfintele Scripturi poate avea un rol determinant în schimbarea din imposibil în posibil. Toate acestea sunt scrise în această carte cu scopul de-a edifica credincioșii și de-a impulsiona dorința următoarelor generații la o manifestare a credinței în viața de zi cu zi.

Coordonator,
Emanuel Vieriu